Lekker vers

We maken en bakken elke dag vers brood en op de dag zelf is ons brood natuurlijk het allerlekkerst.

Maar wil je iets langer van genieten van ons brood, dan geven wij graag de volgende tips:

  • Maak een keuze als je thuis komt: direct genieten of gesneden de vriezer in. Je kunt in de winkel kiezen voor een plastic of papier verpakking. Welke verpakking je kiest, beide zijn geschikt om brood mee in te vriezen. Je brood blijft zo twee à drie weken goed in de vriezer. 
 
  • Als je je brood ongesneden hebt ingevroren, dan kun je ervoor kiezen het ontdooide brood kort even op te piepen in de oven. Verwarm de oven voor op 190°C en schuif het brood 5 minuten de oven in voor een heerlijk krokante korst.⁠⁠

⁠⁠
Neem je ons brood warm mee naar huis dan is het aan te raden om de zak even wat open te houden. Zo blijft de korst knapperig.

Mocht je nog vragen hebben, vraag het ons in de winkel of laat even een berichtje achter per email of via Instagram.